VRAGI

Moyes ne želi prodati Rooneyja

Objavljeno 06. julij 2013 10.49 | Posodobljeno 06. julij 2013 10.49 | Piše: STA, D. P.

Wayne je igralec Manchester Uniteda in bo tudi v prihodnje ostal njegov član.

Nogometaš kluba Manchester United Wayne Rooney.

MANCHESTER – Poletno nogometno zatišje je čas objav prestopov ter vseh vrst ugibanj. V središču zanimanja športne javnosti je tudi prihodnost angleškega reprezentančnega napadalca Wayna Rooneyja. Novi trener Manchester Uniteda David Moyes je odločno zavrnil ugibanja, češ da je Rooney na prodaj.

Hotel je iti

Rdeča nit prve novinarske konference Moyesa, naslednika slovitega Alexa Fergusona, je bila v znamenju statusa 27-letnega zvezdnika, ki naj bi sam pred časom izrazil željo po menjavi sredine. »Imel sem priložnost govoriti z njim. Dejstvo je, da ni na prodaj. Wayne je igralec Manchester Uniteda in bo tudi v prihodnje ostal njegov član. Zelo dobro trenira, je v dobri formi in se že veselim najinega skupnega sodelovanja,« je na Old Traffordu dejal Moyes.

Vesel sodelovanja

»Trenutno se trudimo Wayna približati dosežkom Bobbyja Charltona in Denisa Lawa po številu doseženih golov. Kar koli se je že dogajalo, je danes pozabljeno. Vidim žar v njegovih očeh in željo, da se vse že čim prej začne. Ne vem, o čem se je pogovarjal z Alexom Fergusonom. Šlo je za zaseben pogovor in vse, kar lahko povem, je to, da se veselim sodelovanja z Waynom,« je še dejal Moyes.

Deli s prijatelji