ODSTOP

Misja ni več športni direktor Triglava

Objavljeno 26. avgust 2013 12.56 | Posodobljeno 26. avgust 2013 13.02 | Piše: STA, R. T.

Robert Misja je odstopil s položaja športnega direktorja nogometnega prvoligaša iz Kranja zaradi slabih rezultatov članskega moštva.

KRANJ – Po sobotni prvenstveni tekmi proti Mariboru, vijoličasti so v Kranju zmagali z 1 : 0, je odstopil dolgoletni športni direktor Nogometnega kluba Triglav Kranj, Robert Misja.

Dejal je, da odstopa iz več razlogov: kot športni direktor odgovarja za rezultate kluba, ki so to sezono slabi, poleg tega pa je začutil zasičenost in iztrošenost.

Misja je funkcijo športnega direktorja opravljal od junija 2008, ko je klub še tekmoval v drugi ligi. V tem obdobju je Triglav dosegel največje uspehe, uspelo se mu je uvrstiti v prvo ligo in v njej trikrat zapored obstati.

Napredovala je tudi kranjska nogometna šola, ki je po večletni suši ponovno začela osvajati naslove in vzgajati kakovostne nogometaše, so sporočili iz kranjskega moštva.

Misjev odhod gre povezati tudi z nedavnim ponujenim odstopom trenerja Dušana Kosiča, ki pa ga vodstvo kluba – oziroma predsednik Beno Fekonja – ni sprejelo. Ob tem je skupina navijačev kranjskega kluba že dalj časa zahtevala Misjev odstop, saj po njihovem mnenju v klub ni pripeljal dovolj kakovostnih igralcev.
 

Deli s prijatelji