NOGOMETAŠ

Matavž ostaja na Nizozemskem, zanj so ponudili premalo

Objavljeno 22. avgust 2013 22.09 | Posodobljeno 22. avgust 2013 22.10 | Piše: STA, Mo. S.

PSV je zavrnil šest milijonov evrov vredno ponudbo, ki jo je za usluge 24-letnega Primorca ponujal španski prvoligaš iz Malage.

EINDHOVEN – Slovenski nogometni reprezentant Tim Matavž še naprej ostaja na Nizozemskem, v vrstah nogometnega prvoligaša iz Eindhovna PSV, ki slovenskega napadalca za zdaj ne namerava prodati. Nizozemski mediji so namreč poročali, da je PSV zavrnil šest milijonov evrov vredno ponudbo, ki jo je za storitve 24-letnega Primorca ponujal španski prvoligaš iz Malage.

Zahtevali so 12 milijonov

Po pisanju medijev je bila ponudba preskromna, saj so za Šempetrčana zahtevali vsaj še enkrat toliko, 12 milijonov evrov. Matavž je za Nizozemce očitno predragocen dragulj, da bi ga kar tako pod ceno odstopili. PSV je namreč prav po zaslugi Slovenca, ki je dosegel edini zadetek za svojo ekipo, igral neodločeno 1 : 1 proti Milanu v zadnjem predkrogu kvalifikacij za ligo prvakov.

»Predstavnike Malage smo obvestili, da kljub velikemu zanimanju Tima ne nameravamo prodati,« je za spletno stran Voetbal International dejal športni direktor PSV Marcel Brands.

Matavž se je moštvu iz Eindhovna pridružil v letu 2011, doslej pa je za PSV zabil 42 golov na 83 tekmah.

Deli s prijatelji