KVALIFIKACIJE

Mariborčani neporaženi iz Mostarja

Objavljeno 16. julij 2014 00.03 | Posodobljeno 16. julij 2014 00.15 | Piše: STA, Ma. F.

Nogometaši Maribora so v prvi tekmi drugega kroga kvalifikacij lige prvakov izpolnili cilj.

Razočaranje Mariborčanov po tekmi z Maccabijem

MOSTAR – Nogometaši Maribora so v prvi tekmi drugega kroga kvalifikacij za ligo prvakov v Mostarju z Zrinskim igrali 0 : 0.

Nogometaši Maribora so v prvi tekmi drugega kroga kvalifikacij lige prvakov izpolnili cilj. V Mostarju so v sicer ne preveč zanimivi predstavi z Zrinskim odigrali brez zadetkov, tako da imajo pred povratno tekmo, ki bo naslednjo sredo v Ljudskem vrtu, lepo izhodišče.

Gostitelji so imeli večji del rahlo terensko premoč, toda veliko nevarnosti za mariborska vrtata ni bilo. Mariborčani so brez posebnih težav zaustavljali njihove napade, tudi slovenski prvaki, ki so pobudo prevzeli v zadnji četrtini tekme, veliko priložnosti niso imeli. Najlepšo je v prvem polčasu zapravil povratnik v vijoličasto vrsto Agim Ibraimi.

Kdor je pričakoval nogometni spektakel, se je pošteno zmotil. Bosanski in slovenski prvak sta pokazala slabo igro, a ta bo vsaj pri Mariborčanih hitro pozabljena. Pomemben je bil izid in ta bolj ustreza Slovencem, čeprav je neodločen izid pred povratno tekmo zelo nevaren.

Deli s prijatelji