OLIMPIJA

Mandarić spet išče pravo smer s Stojićem

Objavljeno 24. oktober 2016 19.29 | Posodobljeno 24. oktober 2016 19.31 | Piše: R. T.

Nekdanji športni direktor Olimpije Ranko Stojić se je vrnil v zmajevo gnezdo.

LJUBLJANA – Ranko Stojić, ki je bil do aprila letos športni direktor ljubljanskega nogometnega kluba Olimpija, potem pa se je z zeleno-belimi razšel, se je zdaj vrnil v Stožice. Iz tabora državnih prvakov so danes sporočili, da bo nekdanji športni direktor pri Olimpiji odslej podpredsednik.

Skupna pot poznejših državnih prvakov in Stojića se je, kot se je zdaj izkazalo, le začasno končala aprila, le nekaj dni po tem, ko je moral s položaja oditi trener Marko Nikolić. Stojičevo vlogo je poleti prevzel Nenad Protega, danes pa je ljubljanski klub sporočil, da je izvršni odbor na čelu s predsednikom Milanom Mandarićem sprejel odločitev o vrnitvi Ranka Stojića, ki bo odslej opravljal vlogo podpredsednika kluba.

»V zadnjem obdobju sem imel občutek, da klub ne gre v pravo smer, zato smo skupaj s člani izvršnega odbora sprejeli pogumno odločitev, ki je bila nujno potrebna. Kot sem že poudaril ničkolikokrat do zdaj, bom enako storil tudi v tem primeru, da sem vselej storil vse, kar je v moji moči, da bi Olimpijo popeljal tja, kamor sodi. Torej v vrh slovenskega klubskega nogometa,« je za spletno stran Olimpije dejal predsednik Mandarić.

»V prvi vrsti bi poudaril, da sem presrečen ob vrnitvi v Olimpijo. Izjemno sem motiviran, poln energije in komaj čakam, da zaviham rokave. Prepričan sem, da se bo Olimpija kmalu vrnila tja, kamor tudi spada,« je dejal Stojić.

Deli s prijatelji