SPEKTAKEL

Kolumbija s Falcaom in Rodriguezom prihaja v Slovenijo

Objavljeno 24. oktober 2014 13.10 | Posodobljeno 24. oktober 2014 13.14 | Piše: STA, R. T.

Prijateljska tekma med nogometaši Slovenije in Kolumbije bo 18. novembra letos, predvidoma v Ljubljani.

LJUBLJANA – Slovensko nogometno reprezentanco 15. novembra v Londonu čaka zadnja letošnja preizkušnja v kvalifikacijah za EP 2016 proti Angliji, samo tri dni pozneje pa je na programu prijateljska tekma z izbrano vrsto Kolumbije, ki je blestela na letošnjem svetovnem prvenstvu v Braziliji.

Dvoboj izbrancev Srečka Katanca s tretjo reprezentanco sveta bo predvidoma v ljubljanskih Stožicah, pri Nogometni zvezi Slovenije (NZS) pa tega še niso potrdili.

Četrtfinalistka letošnjega svetovnega prvenstva v Braziliji, ki se lahko pohvali tudi z naslovom prvaka Južne Amerike iz leta 2001, je v zadnjem času v nogometno orbito izstrelila številne zvezdnike, vključno z Realovim Jamesom Rodriguezom, Radamelom Falcaom, ki kot posojeni nogometaš trenutno igra za Manchester United, Fredyjem Guarinom, ki si pri Interju slačilnico deli s Samirjem Handanovićem in Renejem Krhinom, Juanom Cuadradom, ki pri Fiorentini igra z Josipom Iličićem in Jasminom Kurtićem, Jacksonom Martinezom, ki dosega zadetke za Porto, in drugimi.

Deli s prijatelji