PO PORAZU

Katanec in Handanović se poslavljata?

Objavljeno 18. november 2015 01.19 | Posodobljeno 18. november 2015 01.19 | Piše: STA, S. U.

Selektor izbrane vrste Slovenije se še ni odločil, ali bo ostal selektor.

LJUBLJANA – Po tekmi dodatnih kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2016, ko se Slovenija v Mariboru ni uvrstila na EP, je selektor izbrane vrste Slovenije Srečko Katanec dejal, da se še ni odločil, ali bo ostal na tem mestu.

Na novinarski konferenci po tekmi je na vprašanje o tem dejal, da še ima pogodbo z zvezo, da pa se zaradi različnih dejavnikov še ni odločil, ali bo tudi ostal glavni trener slovenske reprezentance. »Čestitke Ukrajini. Jaz pa tudi čestitam fantom, odigrali so fantastično tekmo, nimam jim česa zameriti. Škoda, obe tekmi smo igrali na visoki ravni, danes še posebej. A manjka gol v gosteh, ki je velikokrat odločilnega pomena. Fantom še enkrat čestitke za prikazano, prav tako občinstvu, ki je bilo fantastično, razen tistih bakel ... Glede prihodnosti pa: bomo videli, kaj se bo dogajalo naslednje dni in mesece.«

Vratar Samir Handanović pa je, ko se je po dvoboju mimo novinarjev, ki jim sicer ne daje izjav, sprehodil do avtobusa, namignil, da je njegova reprezentančna zgodba končana.

Deli s prijatelji