V BURSAPOR

Jokić se seli v Turčijo

Objavljeno 28. junij 2013 13.57 | Posodobljeno 28. junij 2013 13.58 | Piše: STA, P. J.
Ključne besede: Bojan Jokić

Turški prvoligaš iz Burse, Bursaspor, je na uradni spletni strani potrdil, da jim je v svoje vrste uspelo pripeljati 27-letnega Kranjčana.

BURSA – Slovenski reprezentant Bojan Jokić bo poklicno nogometno pot nadaljeval v Turčiji. Turški prvoligaš iz Burse, Bursaspor, je na uradni spletni strani potrdil, da jim je v svoje vrste uspelo pripeljati 27-letnega Kranjčana, ki je nazadnje igral za italijanskega prvoligaša Chievo iz Verone.

Nogometaši iz Burse so v minuli sezoni zasedli četrto mesto v turškem prvenstvu, zaostali pa so le za carigrajskimi velikani – Galatasarayem, Fenerbahčejem in Bešiktašem.

Turčija po treh letih Italije

Slovenski reprezentant, ki v izbrani vrsti igra na položaju levega bočnega branilca, je v Italiji igral zadnje tri sezone. Po poteku pogodbe s Chievom se bo s 1. julijem uradno preselil k novemu delodajalcu.

Kranjčan je za izbrano vrsto zbral 63 nastopov in dosegel en zadetek. Kariero je začel pri domačem Triglavu iz Kranja, nato je igral dve sezoni za Gorico, leta 2007 pa je odpravil v Francijo, kjer je bil član Sochauxa, nato pa leta 2010 kot posojeni igralec zaigral za klub iz Verone, s katerim pa se ni odločil za podaljšanje pogodbe.

Deli s prijatelji