DERBI

FOTO: Sodniki oškodovali Maribor? Tole so dokazi

Objavljeno 09. avgust 2016 09.31 | Posodobljeno 09. avgust 2016 09.33 | Piše: S. U.

Varnostniki in predstavniki NK Maribor so pred letečimi predmeti s tribun zaščititi glavnega sodnika Kajtazovića ob odhodu iz Ljudskega vrta.

MARIBOR – Poročali smo, da so se nogometaši Maribora in ljubljanske Olimpije so se v 4. krogu 1. SNL razšli z neodločenim izidom 1 : 1.image Milivoje Novaković je v 18. minuti kronal uvodno premoč Maribora, v 79. minuti pa je nepazljivost domače obrambe za pomembno točko Olimpije izkoristil Miha Zajc.

Ponovno pa so v ospredju sodniki. Sodniška zasedba pod vodstvom Nejca Kajtazovića iz Kranja namreč ni priznala kar dveh golov vijoličastih. V 33. minuti je Rodrigo Defendi žogo udaril z glavo, zadela je Andraža Kirma, ljubljanski vratar Aleksander Šeliga pa jo je nato po mnenju sodnikov ujel, še preden je prešla golovo črto.

image
Po mnenju sodnikov žoga s celotnim obsegom ni prečkala golove črte. Vir: facebook

Še hujšo napako so po mnenju navijačev Maribora sodniki storili v uvodu drugega polčasa. Sintayehu Sallalich je po sprehodu skozi ljubljansko obrambno vrsto ugnal Šeligo, toda sodniki so dosodili prepovedani položaj.

image
Sallalich naj bi bil v nedovoljenem položaju, saj je bil Dejan Kelhar, ki je povsem izpadel iz igre, takrat že zunaj igrišča. Vir: facebook

Kot poroča RTV Slovenija, so varnostniki in predstavniki NK Maribor pred letečimi predmeti s tribun zaščititi glavnega sodnika Kajtazovića ob odhodu iz Ljudskega vrta.

Deli s prijatelji