SIOL POKAL

Ekipa KMN Hangover s pošteno igro do finala

Objavljeno 14. april 2013 21.12 | Posodobljeno 14. april 2013 21.16 | Piše: Ma. F.

Finalni turnir bo 28. in 29. septembra v Ljubljani.

KRŠKO – Ta konec tedna je v Krškem potekal SiOL pokal, kjer je bil prikazan mali nogomet na visoki ravni. V polfinale so se uvrstile ekipe KIWI, MyKiss, KMN Hangover in ŠD Arto.

V finalnem delu tekmovanja je zmagala ekipa KMN Hangover z dvema goloma prednosti pred ekipo KIWI (4 : 2), v boju za tretje mesto pa je ekipa MyKiss premagala ekipo ŠD Arto s 4 : 3.

Skupaj je bilo na turnirju v Krškem doseženih 256 golov. Najboljši strelec turnirja je postal Jure Kordiš iz ekipe Hangover, najboljši igralec pa Luka Koprivnjak iz ekipe Kiwi.

Delovali kot prava ekipa

Nagrade in pokale so zmagovalcem podelili ambasador projekta Sašo Udovič, Samo Ošina, vodja službe za zunanje prodajne kanale Telekoma Slovenije, in Vinko Hostar, predsednik Zveze prijateljev mladine Krško.

Nadomestni kapetan zmagovalne ekipe Hangover Dejan Vesel je dejal, da so zmago osvojili, ker so delovali kot prava ekipa. Držali so skupaj ter se borili po svojih najboljših močeh. Ekipo Hangover sestavlja skupina prijateljevem, ki prihaja iz Ribnice in okolice ter skupaj rekreativno trenira mali nogomet.

Finalni turnir bo 28. in 29. septembra v Ljubljani.

Deli s prijatelji