NAGRADNO VPRAŠANJE

Dvajset srečnežev gre na tekmo Slovenija - San Marino

Objavljeno 16. marec 2015 18.05 | Posodobljeno 24. marec 2015 17.28 | Piše: R. T.

V sodelovanju z Nogometno zvezo Slovenije smo razdelili 20 vstopnic za tekmo Slovenija – San Marino, ki bo 27. marca v Stožicah.

Srečko Katanec.

Dvajsetim izžrebanim avtorjem odgovorov na naša nagradna vprašanja smo v sodelovanju z Nogometno zvezo Slovenije (NZS) razdelili vstopnice za petkovo tekmo (27. marca ob 20.45) v kvalifikacijah za EP med Slovenijo in San Marinom.

Zadnji štirje dobitniki vstopnic so Jan Stenovec iz Škofje Loke, Haris Hrenko s Ptuja, Tomaž Mikolaj iz Ljubljane in Aleš Koprivnikar iz Portoroža, saj so pravilno odgovorili, da je Andraž Kirm za slovensko reprezentanco odigral 65 tekem in dosegel 6 golov.

Vstopnice lahko z osebnim dokumentom prevzamete v petek, 27. marca, od 18.45 naprej na infotočki NZS pred stadionom Stožice v Ljubljani.

Prejemniki vstopnic: Janja Jelen (Velenje), Vinko Debeljak (Sevnica), Frenk Mullner (Škofja Loka), Elizabeta Hrastnik (Mozirje), Domen Homec (Gorenja vas), Anja Bogdanovič (Ljubljana), Klemen Šuligoj (Ljubljana), Žan Babić (Logatec), Predrag Vujović (Domžale), Kris Petelin (Renče), Žan Peterka (Domžale), Bojan Gros (Mislinja), Josip Korimšek (Zagorje), Igor Dežman (Begunje), Boža Rus (Ljubljana), Simon Telban (Vrhnika),  Jan Stenovec (Škofja Loka), Haris Hrenko (Ptuj), Tomaž Mikolaj (Ljubljana) in Aleš Koprivnikar (Portorož).

Deli s prijatelji