POKAL SLOVENIJE

Domžale pričakovano v finale pokala

Objavljeno 11. april 2017 21.05 | Posodobljeno 11. april 2017 21.05 | Piše: STA, S. U.

Nogometaši Domžal so tudi na povratni tekmi v Novem mestu premagali Krko z 2 : 0.

Fotografija je arhivska.

NOVO MESTO – Nogometaši Domžal so tudi na povratni tekmi polfinala pokala Slovenije v Novem mestu premagali Krko z 2 : 0 in se uvrstili v finale. Tekmeca v finalu bodo dobili v sredo, ko bo v Ljudskem vrtu na sporedu povratni obračun Maribora in Olimpije.

Domžalčani so se po tem, ko so izločili TKK Tolmin, Krško in danes še Krko, pričakovano uvrstili v svoj tretji pokalni finale. Po zmagi na prvi tekmi so bili tudi na povratni precej boljši od Krke, ki je že z uvrstitvijo v polfinale prijetno presenetila. Na poti do njega je izločila Brežice Terme Čatež, Roltek Dob in Rudar Velenje.

Prvi polčas je potekal bolj ali manj povsem v domeni Domžal, ki so imeli ves čas pobudo, nadzor nad tekmo, pripravili pa so si tudi nekaj lepih priložnosti, iz katerih jim je uspelo doseči zadetek, ki je praktično že odločil potnika v finale. Povedli so v 30. minuti z zadetkom Mihe Drnovška. Čeprav je Krka odločneje začela drugi polčas, pa so Domžalčani v 54. minuti svojo prednost podvojili, ko je zadel Žan Majer.

 

Deli s prijatelji