NE BO MENJAL KLUBA

Cristiano Ronaldo potrdil: Ostajam

Objavljeno 26. julij 2017 11.49 | Posodobljeno 26. julij 2017 11.51 | Piše: S. N.

Nedavne težke obtožbe o utaji davkov so najboljšega nogometaša na svetu Cristiana Ronalda prisilile v razmišljanje, da bi zapustil Real Madrid.

Cristiano Ronaldo hoče osvajati nove lovorike v dresu Real Madrida. Foto: Reuters

MADRID – Portugalec Cristiano Ronaldo je v ekskluzivnem pogovoru za španski časopis Marca potrdil, da bo svojo kariero nadaljeval v madridskem Realu, s katerim je v zadnjih osmih letih osvojil vse, kar se osvojiti da. »Osvajanje pomembnih naslovov v prejšnji sezoni tako z mojim trenutnim klubom kot z reprezentanco je bilo čudovito, rade volje bi vse to ponovil tudi v prihodnosti,« je dejal 32-letni Ronaldo. Njegova izjava je definitivno potrditev, da uradno najboljši nogometaš na svetu še nekaj časa ne namerava zapustiti Iberskega polotoka. Privrženci evropskega in španskega prvaka so se bali, da si bo Portugalec našel drug klub v tujini, potem ko so ga doletele obtožbe o utaji davkov. Po teh naj bi poskušal ogoljufati državno blagajno, a je zvezdnik odločno trdil, da je nedolžen, in Realove navijače prestrašil z željo po odhodu iz Španije. Pristojno sodišče v Madridu je namreč na začetku junija podalo prijavo zoper Ronalda, saj naj bi ta utajil davke v višini 15 milijonov evrov, za kar mu grozita sedemletna zaporna kazen in denarna kazen v višini 28 milijona evrov.

Sodišče v Madridu Cristianu Ronaldu očita, da naj bi utajil davke v višini 15 milijonov evrov.

CR7 je trenutno s klubom na pripravah v Šanghaju. V pogovoru za Marco je še poudaril da se mora za želen uspeh truditi maksimalno in je pogosto zadnji, ki zapusti Realove treninge. »Ves čas moraš biti v najboljši pripravljenosti, trenirati brez premora. Tako bom nadaljeval tudi v nadaljnji prihodnosti, saj je nogomet moje življenje, moja strast,« je zatrdil oče treh otrok, ki sta mu jih rodili nadomestni materi, zdaj pa s srčno izbrano pričakuje še četrti naraščaj. 

 

Deli s prijatelji