1. SNL

Celje in Triglav presenetila favorita

Objavljeno 29. marec 2014 22.57 | Posodobljeno 29. marec 2014 23.56 | Piše: STA, S. U.

Neodločen izid državnih prvakov bo boj za vrh naredil še bolj zanimiv.

Nogometaši ljubljanske Olimpije in kranjskega Triglava so se v 24. krogu Prve lige Telekom Slovenije razšli z neodločenim izidom 1 : 1 (1 : 1). Ljubljanski nogometaši pred praznimi tribunami niso navdušili in so proti zadnjeuvrščeni ekipi z lestvice osvojili zgolj točko. Olimpija tako ostaja na zanjo skromnem sedmem mestu.

Nogometaši Maribora in Celja so se razšli z neodločenim izidom 2 : 2 (2 : 1). Mariborčani so domačim navijačem spet pripravili neprijetno presenečenje. Tokrat so veliko točko v Ljudskem vrtu osvojili Celjani, ki želijo pobegniti iz nevarnih voda za obstanek v prvi ligi. Neodločen izid državnih prvakov bo boj za vrh naredil še bolj zanimiv.

Junak tekme Radujko

Velenjski Rudar je premagal Domžale s 3 : 1 (1 : 0). Velenjčani so zanesljivo odpravili Domžale in se z 12. zmago vsaj začasno zavihteli na drugo mesto prvenstvene lestvice. Junak tekme je bil Dalibor Radujko z dvema zadetkoma.

Koprčani premagali Goričane

Nogometaši Luke Kopra so v 24. krogu Prve lige Telekom Slovenije premagali Gorico z 1 : 0 (0 : 0). Koprčani so se s to zmago prebili na drugo mesto prvenstvene lestvice, kjer zdaj s 43 točkami in tekmo manj zgolj za tri zaostajajo za vodilnim Mariborom. Današnjo zmago so si priborili po borbeni igri v drugem polčasu, ko je Jaka Štromajer odbito žogo po indirektnem prostem strelu poslal za hrbet gostujočega vratarja.

 

Deli s prijatelji