PRESTOP

Barcelona za Handanovića pripravljena odstopiti tudi Villo

Objavljeno 27. april 2013 18.26 | Posodobljeno 27. april 2013 18.27 | Piše: STA, Ma. F.

O zadevi za zdaj modro molči tudi Samir Handanović, ki po podatkih italijanskih medijev zasluži okoli dva milijona evrov na leto.

Samir Handanović.

MILANO – Ugibanja in kombinacije okoli prestopa slovenskega reprezentančnega vratarja iz Interja v Barcelono se nadaljujejo. Italijanska Gazzetta dello Sport poroča, da so Katalonci za Samirja Handanovića pripravljeni Italijanom odstopiti kar dva igralca. Ob Alexisu Sanchezu zdaj omenjajo še španskega reprezentanta Davida Villo.

S prestopoma reprezentanta Čila in Davida Ville želi Barcelona znižati odškodnino, ki znaša 30 milijonov evrov. Italijani namreč nad prvo ponudbo, čeprav oba kluba trdita, da uradnih ponudb še ni bilo, niso bili navdušeni. Omenjala je Alexisa Sancheza in Martina Montoyo.

Handanović molči

O zadevi za zdaj modro molči tudi Samir Handanović, ki po podatkih italijanskih medijev služi okoli dva milijona evrov na leto. Barcelona je prepričana, da bi utegnilo tehtnico na njihovo stran nagniti dejstvo, da želi slovenski vratar še naprej braniti v okviru velikih klubov, in to v najelitnejšem klubskem tekmovanju v Evropi.

Dejstvo pa je tudi, da zdajšnji vratar Barcelone Victor Valdes še nima novega delodajalca. Valdes je sicer kategorično oznanil, da v naslednji sezoni ne bo več branil barv Barcelone, kam ga bo vodila pot, pa za zdaj tudi še ni znano.

Deli s prijatelji