KOCKA JE PADLA

Barcelona se ni odločila za Handanovića

Objavljeno 29. oktober 2013 11.47 | Posodobljeno 29. oktober 2013 11.47 | Piše: D. P., STA

Član Interja iz Milana je bil na začetku poletja med najresnejšimi kandidati za naslednika Victorja Valdesa.

Samir Handanović se je z Interjem poslovil v osmini finala.

MILANO – Po poročanju nemških in španskih časnikov je bolj ali manj že znan novi vratar FC Barcelone. Včeraj naj bi predpogodbo podpisala športni direktor Kataloncev Andoni Zubizarreta in trenutni čuvaj mreže Borussia Moenchengladbach Marc-Andre Ter Stegen. Prestop naj bi bil vreden 10 milijonov evrov.

Vse dogovorjeno?

Čeprav Barcelona uradno še ni potrdila prestopa – Ter Stegen naj bi med vratnici stopil prihodnjo sezono –, pa je bolj ali manj jasno, da je že vse dogovorjeno. Katalonski časnik Sport je tako že včeraj obiskal vratarja po treningu Borussie, in medtem ko je Ter Stegen novinarju zagotavljal, da še ni nič dokončnega in da je trenutno povsem osredotočen le na trenutnega delodajalca, so mu njegovi soigralci med pogovorom skandirali: »Barcelona, Barcelona ...«

Zamenjal bo Valdesa

S podpisom predpogodbe je tudi jasno, da vrat najboljšega kluba zadnjega desetletja na svetu ne bo branil slovenski vratar Samir Handanović. Član Interja iz Milana je bil na začetku poletja med najresnejšimi kandidati za naslednika Victorja Valdesa.

Deli s prijatelji