PRESTOP

Barca bi dala 23 milijonov za Handanovića

Objavljeno 13. junij 2013 13.53 | Posodobljeno 13. junij 2013 13.55 | Piše: D. P., STA

Kot poročajo mediji v Italiji in Španiji, pa ponujena številka – 23 milijonov evrov – ni omehčala predsednika Interja Massima Morattija.

Samir Handanović se je z Interjem poslovil v osmini finala.

BARCELONA, MILANO – Slovenski reprezentančni vratar Samir Handanović se vrača na naslovnice italijanskih in španskih športnih časnikov. Znova je namreč aktualen njegov prestop iz Interja v Barcelono, ki je za prestop ponudila 23 milijonov evrov. 

V Barceloni se zapleta položaj okoli vratarjev. Potem ko je Victor Valdes že napovedal slovo od Barcelone, si je zadnje dni premislil in dejal, da bi rad svojo pogodbo zaključil po predpisih, torej po koncu sezone 2013/14. Pri Barceloni z njegovim vedenjem niso zadovoljni, zato so pospešeno krenili v iskanje novega čuvaja mreže.

Potem ko sta bila v zadnjih tednih v ospredju zanimanja Ter Stegen (Borussia Mönchengladbach) in Pepe Reina (Liverpool), je danes na prve strani znova skočil Samir Handanović, ki je bil v igri že v začetku razmišljanja Barcelone o novem vratarju.

Kot poročajo mediji v Italiji in Španiji, pa ponujena številka – 23 milijonov evrov – ni omehčala predsednika Interja Massima Morattija, ki želi Handanovića obdržati v Milanu oziroma ga ne misli prodati za manj kot 30 milijonov evrov.

Deli s prijatelji