KAKŠNE BODO POSLEDICE?

Agim Ibraimi razkril žaljiva sporočila Zlatka Zahoviča

Objavljeno 12. april 2016 12.49 | Posodobljeno 12. april 2016 12.49 | Piše: A. L.

»Pričakoval sem opravičilo, po možnosti javno, in sicer od Zlatka Zahoviča. Namesto tega sem že v nedeljo zvečer dobil suspenz.«

Zlatko Zahovič.

Mariborsko nogometno sceno pretresa nova afera. Včeraj smo poročali, da sta glavna akterja Zlatko Zahovič, športni direktor Maribora, in nogometaš, Makedonec albanske narodnosti Agim Ibraimi. Njun spor je šel celo tako daleč, da je, če sodimo po sporočilih, ki jih je javnosti prek športnega dnevnika Ekipa SN razkril Ibraimi, Zahovič na račun nogometaša in njegovih bližnjih izrekel kar nekaj žalitev. Na koncu je omenjeni direktor želel reševati nastalo zadevo, a zaman.

»Pričakoval sem opravičilo, po možnosti javno, in sicer od Zlatka Zahoviča ter kluba kot takega. Namesto tega sem že v nedeljo zvečer dobil suspenz brez kakršnega koli pojasnila, in napoved, da bomo stvari reševali v družini.« Kateri družini, sprašuje Ibraimi. »V družini, v kateri se govori o spolnem občevanju z materjo?« Zanj obstajajo tri svetinje. To so mama, vera in narod. Zahovič mu je večkrat konkretno, tako pravi, užalil vse tri in ranil njegov ponos.

Ibraimi je za Ekipo SN povedal, da sprejme vsakršne posledice, koraka nazaj pa ne bo naredil.


V sporočilih, ki jih je danes objavila Ekipa SN, je v besednjaku Zlatka Zahoviča zaslediti besede, besedne zveze in stavke (v enem južnih jezikov), kot so:

pi*ko

ne mas muda

govno

ma nema problema ne znas de ti je mesto? GOVNO DOVEO SAM TE IZ GOVANA

Pijana ti je bila Majka  Govno

Pijan si ti kad se klanjas

Ob tovrstnih žaljivkah je Agim Ibraimi ohranil precej mirno kri. Žalil ni nazaj, je pa Zahoviču napisal, da bog obstaja in da se mu bo vse to vrnilo. (V izvirniku: Maribor je uvek u mom srcu, ali ti nisi. I tako niko te ne voli. I molim te nemoj mi vise pisat i zvat jer si dosadan kad popijes). Kot tudi to, da ga (Zahoviča) nihče na mara in naj ga ne kliče, saj je nadležen, ko je pijan.

 

Deli s prijatelji