VRNITEV

Ačimovič spet športni direktor Olimpije

Objavljeno 30. julij 2014 13.47 | Posodobljeno 30. julij 2014 13.52 | Piše: Rok Tamše

Nekdanji slovenski nogometni reprezentant se po septembru 2012 vrača v pisarno ljubljanskega prvoligaša.

Mile Ačimovič se je vrnil v slovenski nogomet.

LJUBLJANA – Nekdanji slovenski nogometni reprezentant Milenko Ačimovič je z zadnjo potezo presenetil ljubitelje nogometa. Športni direktor zmajev je bil od januarja 2011 do septembra 2012, ko je zaradi slabih rezultatov odstopil skupaj s takratnim trenerjem Erminom Šiljakom – zdaj bo pa spet.

»Vesel sem, da se vračam domov. Olimpija je moj klub, z energijo, vnemo in motivacijo vseh, ki delajo v dobro kluba, verjamem, da se nam obetajo boljši časi. Moštvo je zelo nadarjeno, zato komaj čakam, da zaviham rokave,« je Ačimovič dejal ob vrnitvi v zmajevo gnezdo in z ekipo odpotoval na minipriprave v Čatež.

»To je dobra poteza vodstva kluba, saj je po tako veliki tekmi, kot je bila nedeljska s Chelseajem, koristno za ekipo, da za nekaj dni zamenja okolje in se psihično pripravi na pomembnejše preizkušnje. Naša realnost v tem trenutku so tekme državnega prvenstva, na katerih bomo iskali pot do novih zmag. Ekipa je dobro vodena in ima prostor za napredek,« je še dejal 37-letni Ljubljančan, ki se bo v staro-novi vlogi predstavil še na novinarski konferenci prihodnji teden.
 

Deli s prijatelji