NACIONALNO ZBIRANJE PODPISOV

Uradna e-peticija: Gogi, ostani!

Objavljeno 21. september 2017 20.30 | Posodobljeno 21. september 2017 20.20 | Piše: S. N.

Prepričajmo Gorana Dragića, da bo še naprej igral za slovensko reprezentanco. Pri tem lahko pomagate: podpišite e-peticijo, ki je na dnu te strani.

Goran Dragić.

V teh dneh Slovenci držimo pesti, da bi si naš košarkarski šampion Goran Dragić premislil in še naprej igral za našo reprezentanco. Zlepa ne moremo pozabiti, kako fantastično je vodil svoje brate do končnega zlata in do največjega uspeha za slovenski ekipni šport. Nikdar ne bomo pozabili njegove čudovite predstave v finalu proti Srbiji, kar 35 točk je nasul nasprotniku!

Goran Dragić, ostani in nadaljuj igranje v slovenski reprezentanci! Tudi zato, ker je bilo slovo, ki si ga zadnjič napovedal, še pod težo emocij: »Ne vem, leva stran mi govori, igraj naprej, desna, da je vsega dovolj. Zelo težko je reči, kaj in kako …«

Pa še to si je zaželel: »Naj se ta pozitivna zgodba nadaljuje in naj kar traja v medijih. Združili smo celo Slovenijo in navijače. Le zakaj bi se pisalo samo o negativnih stvareh? Naj se piše o pozitivnih in naj traja!«

Slovenski navijači se mu seveda pridružujemo: naj traja, naj še lep čas traja! Ampak s tabo, Goran! Toliko lepega si nam pričaral v zadnjih dneh, nas poenotil, združil, navdal z upanjem, zato si resnično ne želimo, da se posloviš, že zaradi najlepše mogoče pravljice, ki si jo spisal, in zavoljo slovenske košarke.

Podpišite peticijo

Pri Slovenskih novicah smo sklenili, da podpremo željo Slovenk in Slovencev in razpišemo peticijo: Goran, ostani in nadaljuj igranje v slovenski reprezentanci!

Našo peticijo je med prvimi podpisal Ivo Daneu, legenda slovenske in svetovne košarke.

Možnost 1: pokličite nas po telefonu

Vse bralke in bralce Slovenskih novic, ki prisegate na stari dobri telefon, vabimo, da pokličete v uredništvo Slovenskih novic in oddate svoj glas za Gorana Dragića. Za vas bomo v petek od 8. do 13. ure odprli telefon 01 4737 700 in 01 4737 702. Pokličite in prepričajte Gorana!

Možnost 2: vpišite se v obrazec spodaj

Svoj podpis za peticijo lahko oddate tudi na spletni strani Slovenskih novic – in to prav na tej strani. Spodaj boste našli obrazec, v katerega vpišite svoje ime in priimek ter kraj, od kod prihajate. Z vpisanimi podatki bomo ravnali izjemno skrbno: uporabili jih bomo le za to akcijo in za nič drugega.

Deli s prijatelji