RAZJARJENI

Škandal v Carigradu z vstopnicami

Objavljeno 17. september 2017 20.04 | Posodobljeno 17. september 2017 22.48 | Piše: Od našega poročevalca, Drago Perko

Plačali so jim ene vstopnice, dobili so druge. Za slabši sektor v dvorani.

CARIGRAD – Slovenski navijači so trumoma drli v mesto na dveh celinah in zato odšteli kar lep kupček evrov (aranžmaji z agencijo so stali okoli 500 evrov za en dan), se je pa zgodil pravi škandal, ki je navijače močno razjezil.

»Vse lepo in prav, ampak tole z vstopnicami ni O. K.,« nam je povedala skupina navijačev iz Sevnice in Boštanja. Šesterica je priletela iz Slovenije danes nekaj pred 11. uro. Kupili so komplete aranžmajev pri Kompasu. Za tekmo za 3. mesto so segli v žep za 2. sektor, za finale za 1. sektor. Izplen? Porazen. Za tekmo za tretje mesto so dobili le 4 od kupljenih 6 vstopnic. Pojasnili so jim, da drugih vstopnic ni, zato se bodo morali zdaj znajti po svoje. Zmotilo pa jih je tudi to, da so vstopnice, za katere so sami plačali po 70 evrov Kompasu, stale tu v Carigradu po 51 evrov. »To je tako kot pivo, ki so ga točili v slovenskem lokalu na obali. Za Slovence so veljale ene cene, za domačine druge. To ni dobro, to je sramotno,« smo še slišali. Podobno se oglašajo tudi na spletnih omrežjih nekateri drugi navijači, ki so prišli na veliki finale. 

Te poteze slovenskim organizatorjem niso v čast in mečejo grdo senco na naš izjemni športni dosežek, zlasti pa so neprijetne za predane navijače. 

Ste tudi vi v Carigradu? Navijate za Slovenijo? Pišite nam in pošljite fotografije ali video?

Deli s prijatelji