PETICIJA

Naval klicev in klikov, da Gogi ostane

Objavljeno 23. september 2017 21.21 | Posodobljeno 23. september 2017 21.21 | Piše: L. K.

Pobuda Novic, da Dragić ne zapusti reprezentance, naletela na izjemen odziv. Med prvimi, ki so se pridružili peticiji, je bil legendarni košarkar Ivo Daneu.

Goran Dragić in soigralci so osrečili Slovenijo. FOTO: Matej Družnik

LJUBLJANA – Včerajšnja pobuda Slovenskih novic, da skupaj prepričamo našega izjemnega kapetana Gorana Dragića, naj še ne zapusti reprezentance evropskih prvakov v košarki, je naletela na izjemen odziv. Tolikšen je bil pravzaprav na dlani, saj smo pri najbolj branem časniku na Slovenskem zgolj prisluhnili želji javnosti, da Goran ostane in nadaljuje igranje v slovenski reprezentanci ter v ta namen razpisali peticijo.

Ponudili smo vam dve možnosti. Za vse tiste, ki prisegate na stari dobri telefon, smo odprli telefonski številki, na kateri ste včeraj med 8. in 13. uro s klici zasuli naše tajništvo in oddali svoj glas – za Gorana Dragića. »Podpiramo vašo peticijo,« se je najpogosteje slišalo na oni strani slušalke, »če bo moj glas res pripomogel, da bo Gogi še naprej igral, se je splačalo poklicati.« Marljivi tajnici Barbara in Nataša sta sprejeli približno po sto klicev na uro.

Spletna stran www.slovenskenovice.si/dragic, prek katere zbiramo podpise za peticijo, bo na voljo tudi čez vikend.

Druga možnost, ki smo vam jo ponudili, je bil elektronski naslov www.slovenskenovice.si/dragic, na katerem ste našli obrazec, vanj vpisali svoje ime in priimek ter kraj, od kod prihajate, ter oddali podpis za peticijo z jasnim sporočilom, naj Goran Dragić še ne zapusti reprezentance.

V povprečju je na stran kliknilo 497 ljudi na uro. Med prvimi, ki so to storili, je bil Ivo Daneu, ki je bil med svojo košarkarsko kariero eden najboljših jugoslovanskih in evropskih igralcev. Tudi legendarni Ivo, ki bo oktobra dopolnil okroglih osemdeset, drži pesti, da bi si Gogi premislil.

Naj opozorimo, da bo spletna stran www.slovenskenovice.si/dragic na voljo tudi danes in jutri. Podprimo torej peticijo s podpisi in prepričajmo Gorana Dragića! 

Deli s prijatelji