PODARJAMO KOLO

NAGRADNA IGRA: Napovejte kolajno in odpeljite kolo

Objavljeno 17. september 2013 18.55 | Posodobljeno 21. september 2013 13.36 | Piše: E. N.

Spremljanje tekem Eurobasketa bo še slajše, če se boste hkrati potegovali za privlačno nagrado. Slovenske novice pripravljajo veliko šaljivo nagradno igro brez vložkov in obveznosti, a s pravo nagrado: vrhunskim mestnim kolesom.

Naši junaki se bodo do 22. septembra borili pod koši. Vsa Slovenija je z njimi – in morda nas skupaj popeljejo do zmage!

V naši šaljivi nagradni igri (šaljivi zato, ker za sodelovanje v nasprotju s stavnicami in z drugimi mešetarji pri nas ne pobiramo denarja – brezplačno lahko sodeluje vsak!) napovejte končno uvrstitev slovenske reprezentance na Eurobasketu 2013 ter končnega zmagovalca.

Kdor pravilno napove, lahko dobi kolo

image

Tisti, ki boste pravilno napovedali končnega zmagovalca Eurobasketa 2013 in uvrstitev slovenske reprezentance, se boste potegovali za odlično nagrado. Enega srečneža namreč čaka vas vrhunsko treking kolo Scirocco Life Confort v vrednosti kar tretjine slovenske zajamčene mesečne plače! (Fotografija kolesa je simbolična.)

Za sodelovanje potrebujete manj kot minutko

Vse, kar morate storiti, je do 20. septembra v spodnji obrazec napovedati uvrstitev Slovencev in končnega zmagovalca Eurobasketa 2013. Po koncu prvenstva bomo med tistimi, ki boste oboje pravilno napovedali, izžrebali srečnega dobitnika vrhunskega kolesa. Sodelovanje v nagradni igri je seveda brezplačno.

20. 9. 2013 Obvestilo uredništva: nagradna igra je zaključena in napovedi ni več mogoče oddati.

Deli s prijatelji