DEJSTVA

To morate vedeti o sprejemu slovenskih košarkarjev

Objavljeno 18. september 2017 17.26 | Posodobljeno 18. september 2017 17.27 | Piše: A. L.

Kako brezplačno na sprejem?

LJUBLJANA – Danes ob 18. uri se sredi Ljubljane, na Kongresnem trgu, začne sprejem za slovenske košarkarje, ki so jih včeraj v Carigradu okronali za evropske prvake. Na trg naj bi prišli okoli 20. ure.

Župan Ljubljane Zoran Janković je javno objavil, da imajo vsi, ki pridejo pozdravit naše srebrne odbojkarice in zlate košarkarje po 17. uri brezplačno parkiranje na P+R oz. prevoz z mestnimi avtobusi LPP. »Se vidimo!« 

Če ste iz drugih krajev, se v Ljubljano lahko pripeljete z vlakom – brezplačno. Spodaj so navodila, kaj morate narediti za brezplačno vstopnico.

Zdi se, da se je tudi vreme prilagodilo našim junakom. Za to, ali bo zdržalo, pa bo treba počakati. Vsekakor ne bo odveč, če boste s seboj vzeli kakšen dežnik.

image
Vir: Arso


Greste na Brnik?

»Policisti bodo danes v času zadrževanja športnikov na območju letališča izvajanje nalog policije prilagodili situaciji in bodo skrbeli za varnost ljudi in premoženja. Aktivnosti se bodo izvajale v sodelovanju s pristojnimi za zagotavljanje varnosti na letališču. Na območju letališča za prihod športnikov ni organizirane prireditve po predpisih o javnih zbiranjih. V prometu veljata red na letališču in določbe zakona o pravilih cestnega prometa, morebitni obiskovalci pa naj upoštevajo tudi pravila ter ukrepe policije in varnostnikov pri gibanju in zadrževanju na območju letališča. Ustavljanje in parkiranje na vozišču ceste zunaj naselja je prepovedano,« so sporočili iz PU Kranj.

 

Deli s prijatelji