PRIPRAVE

Misice izvisele zaradi košarke

Objavljeno 22. september 2013 13.06 | Posodobljeno 22. september 2013 13.06 | Piše: Anita Krizmanić

Obala je bila zaradi EP razprodana do zadnjega kotička.

Trenutno svoj kruh služi v enem od ljubljanskih nočnih klubov, kjer se druži s strankami in kdaj pa kdaj tudi zapleše striptiz.

V zadnjih dneh so na hrvaški obali opazili večje število slovenskih lepotic. Lepotno tekmovanje na Hrvaškem, v katerem bi sodelovale Slovenke – malce bizarno, kajne?

Izvedeli smo, da gre za dekleta, ki se bodo potegovala za naziv miss Universe Slovenije 2013. Dekleta so se pripravljala na Hrvaškem in marsikdo se je ob tem vprašal, zakaj ravno tam. Tudi Hrvati so ponosno poročali o tem, da so se Slovenke prvič v zgodovini pripravljale pri njih, in sicer v luksuznem hotelu Kempinski v Savudriji.

Zaradi EP niso dobile sob

V hotelu so dekleta posnela tudi uradne fotografije, se učila koreografijo, se sproščala ob bazenu in igrala golf. Radovedni smo se obrnili na organizatorje tekmovanja in jih povprašali, zakaj so naša dekleta poslali na priprave na Hrvaško.

»Organizator se je več tednov oziroma mesecev trudil dobiti sobe in prostor za priprave v Portorožu oziroma kje blizu. Zaradi evropskega prvenstva in sejma Bonaca je Obala razprodana do zadnjega kotička, tako da je bilo žal nemogoče dobiti sobe. Na srečo pa nam je prišel nasproti hrvaški Kempinski, zato so bile priprave v Savudriji,« nam je povedala Kaly Kolonič. Finalna prireditev, ki bo v nedeljo zvečer, pa bo vendarle v Portorožu, nam je še povedala.

 

Deli s prijatelji