ZNANI NAVIJAČI

FOTO: Z ministri navijala tudi seksi Erjavčeva hči

Objavljeno 09. september 2013 16.56 | Posodobljeno 09. september 2013 16.57 | Piše: A. K.

Na tekmi se je kar trlo politikov.

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor in Karl Erjavec, minister za zunanje zadeve.

Da bo na tekmi med Slovenijo in Hrvaško napeto, so v nedeljo čivkali že vrabci na strehi. Tekmo, na kateri je slovenska košarkarska reprezentanca proti Hrvaški po podaljšku zabeležila prvi poraz na EP, so si ogledali številni politiki.

Med njimi so bili predsednik države Borut Pahor, predsednica vlade Alenka Bratušek in njen hrvaški kolega Zoran Milanović, predsednik vlade Republike Hrvaške, Jernej Pikalo, minister za izobraževanje, znanost in šport, minister za infrastrukturo in prostor Samo Omerzel, ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Anja Kopač Mrak, minister za obrambo Roman Jakič, Gregor Virant, minister za notranje zadeve in javno upravo, Karl Erjavec, minister za zunanje zadeve, ter predsednik SD Igor Lukšič. Opaziti je bilo mogoče tudi celjskega župana Bojana Šrota in predsednika uprave Pivovarne Laško Dušana Zorka.

Bolj kot vsi ministri skupaj pa je poglede obiskovalcev pritegnila mlada dama, oblečena v rdečo majico. Mnogi so se vpraševali, kdo je lepotica, ki se druži z ministri, a le redki vedo, da je to Erjavčeva hči.

Deli s prijatelji