IZID ŽREBA

Eurobasket: večina je verjela v Špance, kolo pa dobi ...

Objavljeno 25. september 2013 12.40 | Posodobljeno 25. september 2013 12.39 | Piše: E. N.

Izjemen odziv v naši mega Eurobasket nagradni igri: končni izid košarkarskega prvenstva je napovedalo na ducate stotnij naših bralcev. Le peščica pa je ugotovila pravilen razplet. Zdaj je čas, da nekomu podarimo obljubljeno nagrado.

Eurobasket je za nami. Večino časa, ne pa tudi – razumljivo – ves čas, ste imeli priložnost sodelovati v naši brezplačni nagradni akciji, v kateri ste napovedali razplet evropskega prvenstva v košarki. 

Odziv na igro je bil ogromen tako na našem portalu kot na facebooku: večina izmed ducatov stotnij bralcev je sicer nepravilno napovedala zmago Španije v finalu. Po številu ste sledili vsi tisti, ki ste neomajno verjeli v naše junake in jim napovedali nič manj kot košarkarsko zlato.  

Le nekaj odstotkov je obakrat napovedalo pravilno

Ko smo izmed štirimestne številke vseh zbranih prijav izbrali samo tiste, ki ste izid prvenstva dvakrat napovedali popolnoma pravilno (prvič za končnega zmagovalca in drugič za uvrstitev Slovencev), smo našteli 81 bralcev. Samo vi ste bili taki, ki ste vnaprej vedeli, da bo v Stožicah na koncu odmevala francoska marseljeza, slovenski reprezentanci pa se kljub srčnim bojem ne bo uspelo uvrstiti v polfinale.

Nagrado dobi ...

Žreb je pokazal naključno izbranega srečnega izžrebanca, ki mu bodo Novice podarile vrhunsko treking kolo Scirocco Life Confort v vrednosti kar tretjine slovenske zajamčene mesečne plače. Pravzaprav ni zmagovalec, ampak zmagovalka, po imenu Helena, doma iz Grahovega ob Bači. Čestitamo!

 

Deli s prijatelji