ZMEDENI VAZQUEZ

VIDEO: Modrića se je nežno dotikal, zdaj je tarča posmeha

Objavljeno 23. junij 2016 21.42 | Posodobljeno 23. junij 2016 21.42 | Piše: A. K.
Ključne besede: Luka Modrić

Posnetek je nasmejal na milijone gledalcev po vsej Evropi.

Modrić in Ramos sta se prijateljsko pogovorila.

Tekma med Hrvaško in Španijo še vedno odmeva. Potem ko so Hrvati z 2 : 1 premagali aktualne evropske prvake, je hrvaški nogometaš Luka Modrić postal glavna tema skoraj vseh medijev. Španci mu zamerijo, ker je Dariu Srni pred Ramosovim streljanjem enajstmetrovke prišepnil, naj se vrže v desno stran, ta pa je informacijo prenesel hrvaškemu vratarju Danijelu Subašiću.

Ta je enajstmetrovko branil, Hrvati so zabili še en gol in zmagali, Sergio Ramos pa se je po koncu tekme odločil pogovoriti z Modrićem, s katerim skupaj igrata v Real Madridu. Ramos naj bi mu dejal, da bosta zaradi nasveta golmanu obračunala v slačilnici, medtem pa je pristopil Lucas Vazquez, ki prav tako igra v Real Madridu, in zadeva je tako postala še bolj komična. Vazquez je namreč Modrića pobožal po laseh, sledilci na twitterju pa so iz tega takoj naredili šalo.

Nekateri menijo, da je Vazquez Modrića vprašal, kateri šampon uporablja.

 

Dodati moramo še, da se je Ramos z Modrićem le šalil in da mu je takoj čestital, zaradi nasveta vratarju, kako naj obrani njegovo enajstmetrovko, pa ni bil prav nič jezen. Soigralca sta se namreč prav prisrčno objela. 

 

 

Deli s prijatelji