SLOVO

Velika žalost: Hrvati so v slačilnici jokali več kot eno uro

Objavljeno 26. junij 2016 11.30 | Posodobljeno 26. junij 2016 11.34 | Piše: Mo. S.

Luka Modrić ni mogel skrivati svojega razočaranja.

Težko je bilo gledati razočaranje hrvaških nogometašev po porazu s Portugalsko na evropskem prvenstvu – še posebej po tistem, ko so pred tem ponižali Špance.

V garderobi so nogometaši več kot eno uro po tekmi jokali, saj so se zavedali, da je bila to priložnost generacije, poroča Jutarnji list. Nekateri igralci sploh niso bili sposobni stopiti pred novinarje in z njimi deliti svojih občutkov.

»Žalostni smo in razočarani. Zaslužili smo več, saj smo bili boljša ekipa. Imeli smo iniciativo in več priložnosti, a oni so zabili en 'srečen' gol. Težko je nekaj povedati po takem porazu,« je bil iskren Luka Modrić. Po koncu srečanja so mnogi obžalovali izgubljeno priložnost odlične nogometne generacije, a Modrić meni, da zanjo ni vse izgubljeno, saj se kmalu začnejo kvalifikacije za svetovno prvenstvo leta 2018 v Rusiji.

Vedran Ćorluka je dejal, da res ni bil potreben tak konec, ampak treba se je pomiriti in iti naprej: »Jutri je nov dan. Mislim, da nam nihče ne more reči, da nismo dali vsega od sebe. Videlo se je, s kakšnim spoštovanjem so šli Portugalci na zelenico.«

A prvenstvo in življenje gresta naprej …

Deli s prijatelji