OJOJ

FOTO: Moška izboklina: razkrivamo, kateri nogometaš ima daleč največjo

Objavljeno 01. julij 2016 13.19 | Posodobljeno 01. julij 2016 13.22 | Piše: A. K.

S svojo izboklino na evropskem prvenstvu prepričljivo vodi portugalski nogometni zvezdnik.

MARSEILLE Da je portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo po izboru žensk eden najlepših nogometašev na svetu, ni nobena skrivnost, prav tako pa, da veliko časa in denarja nameni svojemu zunanjemu videzu, oblačilom in sploh vsemu, da je vedno videti kot iz škatlice. Vsaka ženska lahko zavida njegovim do potankosti urejenim obrvem, nogometaševa pričeska pa je tudi po koncu tekme takšna, kot da bi ravnokar prišel iz frizerskega salona.

Eden najbolj priljubljenih nogometašev na svetu očitno ničesar ne prepušča naključju, a kljub temu ni tako popoln, kot si želi in se trudi biti. Našemu ostremu očesu namreč ni ušlo njegovo ogromno adamovo jabolko, ki ga, roko na srce, nismo opazili prav pri nobenem drugem nogometašu na evropskem prvenstvu.

Zadevo smo malce raziskali in ugotovili, da se tisti, ki jim Ronaldo ni najbolj pri srcu, že lep čas norčujejo iz njegove menda edine lepotne napake. »Kako veliko je Ronaldovo adamovo jabolko? Kot jabolko!« se šalijo njegovi nasprotniki na spletu, drugi ga primerjajo s kozo, tretji se norčujejo, da je Ronaldo videti kot lik iz risanke, ki je pogoltnil piščančjo kost.

Kako veliko je Ronaldovo jabolko, si lahko ogledate v galeriji. 

 

Deli s prijatelji