TEŽKI TRENUTKI

FOTO: Kapetan Srna v solzah, žena sporočila: Tega si ni zaslužil

Objavljeno 19. junij 2016 09.56 | Posodobljeno 19. junij 2016 09.56 | Piše: S. U.

Incident hrvaških huliganov na tekmi s Češko odmeva tudi po spletnih omrežjih.

Mirela Forić Srna je na instagramu objavila fotografijo kapetana hrvaške nogometne reprezentance Darija Srne (34), ki je jokal med izvajanjem himne na tekmi evropskega prvenstva med Češko in Hrvaško.

Med tekmo so hrvaški navijači na zelenico pričeli metati bakle, tako da je moral sodnik srečanje celo prekiniti. Ravno zato je pod fotografijo zapisala, da si njen mož ni zaslužil takšnega ravnanja in sporočila vsem huliganom, naj jih bo sram. Fotografija je dobila mnogo všečkov, oglasila so se tudi znana imena hrvaške estrade. 

»Ponosna sem na tvojega soproga, vrhunskega športnika in velikega človeka. Vem, kako je, ko izgubiš očeta in nato stopiš pred občinstvo. Spoštovanje do kapetana in njegove ekipe. Vsi tisti, ki ste z incidentom pljunili na hrvaški grb, pa ste pljunili nase,« je zapisala pevka Nina Badrić. Tudi drugi komentatorji so se obregnili ob obnašanje navijačev in z izbranimi besedami pisali o Srni in njegovih soigralcih.

Naj spomnimo: Darijo je takoj po tekmi 1. kroga evropskega prvenstva izvedel, da je preminil njegov oče Uzeir, ki se je dolgo boril z rakom.

 

 

Sramite se❗️

A photo posted by Mirela Foric (@mirelaforic) on

Deli s prijatelji