NEVERJETNA PREOBRAZBA

FOTO: Grdi raček Ronaldo lep zaradi botoksa in posegov

Objavljeno 10. julij 2016 19.58 | Posodobljeno 10. julij 2016 20.00 | Piše: A. K.

Portugalski zvezdnik je danes povsem drugačen, kot je bil pred dobrim desetletjem.

Ronaldo leta 2004.

Cristiano Ronaldo je eden največjih nogometnih zvezdnikov na svetu. Pred dobrim desetletjem je bil le mladenič, ki se je prebijal v svet nogometa na svetovni ravni, a če primerjamo njegove fotografije iz tistega časa z današnjimi, je njegova preobrazba osupljiva. Danes je namreč Ronaldo veliko bolj prijeten na pogled, lepotni kirurg Alex Karidis pa je za The Sun analiziral njegove obrazne poteze in ugotovil, da si je dal nogometni zvezdnik marsikaj popraviti in polepšati.

Pred desetimi leti so bile namreč gube na njegovem čelu veliko bolj izrazite kot danes. Ronaldo naj bi za prikrivanje gubic z botoksom zapravil 2300 evrov na leto. Tega pa naj ne bi uporabljal le na predelu okrog oči in na čelu, temveč naj bi si dal zgladiti gubice tudi okrog ust in nosu, za kar naj bi zapravil dobrih 1700 evrov letno.

Danes se rad smeji

Največja sprememba na njegovem obrazu so zagotovo zobje, ki so bili pred leti krivi in nič kaj privlačni. Za popravilo in prevleke je menda odštel 23.000 evrov. Drugačni so tudi njegovi lasje. Danes so po besedah lepotnega kirurga gostejši, zato ima Ronalda na sumu, da si jih je dal presaditi, saj se zvezdnik menda boji plešavosti. Lasje naj bi ga stali 11 tisočakov. Najbolj zanimive so zagotovo njegove obrvi, ki mu jih lahko zavida marsikatera pripadnica nežnejšega spola. Za urejanje Ronaldo plačuje slabih tisoč evrov na leto.

Največ polemik se pojavlja okoli Ronaldovega nosu. Izrazitih sprememb tukaj sicer ni, a menda je njegov nos malce manjši. Če so mu ga popravili, je zanj odštel slabih šest tisoč evrov.

Deli s prijatelji