NBA

Zmaga Memphisa, za Phoenix zaigral tudi Zoran Dragić

Objavljeno 01. februar 2015 11.51 | Posodobljeno 01. februar 2015 11.51 | Piše: STA, A. L.

Zoran Dragić je v treh minutah dosegel točko iz prostega meta in dvakrat uspešno skočil pod obročema.

MEMPHIS – Memphis Grizzlies so ponoči po slovenskem času v severnoameriški košarkarski ligi NBA premagali ekipo Oklahoma City Thunder s 85 : 74. Slovenski košarkar Beno Udrih je k zmagi prispeval dva koša, tri skoke, štiri podaje in tekmecem ukradel eno žogo.

V Memphisu je bil najbolj razpoložen Zach Randolph z 21 točkami in s kar 18 skoki, Španec Marc Gasol je prispeval 15 točk in 12 skokov. Na nasprotni strani je Kevin Durant dosegel 15 točk, Serge Ibaka je zbral dve točki manj in 10 skokov.

Manj uspešni so bili Phoenix Suns, Golden State Warriors so jih v Oaklandu ugnali s 106 : 87. Tokrat sta za igro dobila priložnost oba brata Dragić. Zoran Dragić je v treh minutah dosegel točko iz prostega meta in dvakrat uspešno skočil pod obročema. Izkušenejši Goran Dragić je v statistiko vpisal 10 točk, štiri skoke, dve podaji in blok. Pri ekipi iz Arizone je bil najučinkovitejši Morris Markieff, ki je v statistiko vpisal 17 točk in 11 skokov, Stephen Curry je na nasprotni strani dosegel 25 točk.

Še naprej pa tekmece meljejo Atlanta Hawks, ki so v soboto premagali Philadelphio z 91 : 85 in dosegli že 19. zaporedno zmago.

Deli s prijatelji