PORAZ

Zavec: Razočaranje je preveliko, da bi ga lahko opisal

Objavljeno 28. november 2015 21.33 | Posodobljeno 28. november 2015 21.34 | Piše: T. Pa.

Nasprotniku Lari čestita, svoje navijače pa prosi, naj mu odpustijo.

MIAMI – Po četrtkovem dvobojuimage v Hialeahu je razočarani Dejan Zavec o svojem četrtem porazu spregovoril v intervjuju s časnikom Delo.

Priznal je, da je od nasprotnika Erislandyja Lare pričakoval manj in da ni imel pravih rešitev. Verjel pa je, da se bo prebil do druge polovice obračuna in nato spremenil situacijo. »Ne preostane mi drugega, kot da čestitam Lari. Bil je izjemen.«

Ustavila ga je bolečina

Kot smo poročali, je dvoboj predal zaradi pekoče bolečine, ki ga je preplavila je po desni strani telesa od vratu proti rami, navzdol do bokov in celo do pete. »Še nekaj časa po dvoboju sem v predelu od rame do prsi čutil čudno, neprijetno bolečino. Nočem dramatizirati, vendar pa ne bi bil presenečen, če bi odkrili, da imam raztrgano kakšno mišico.« Je pa dodal, da je sicer še prezgodaj, da bi z gotovostjo trdil za kakšno poškodbo gre.

Razočaranje zanj in za navijače

Priznal je, da je razočaranje preveliko, da bi ga lahko opisal z besedami. »To je šok, ki ga je težko kar tako sprejeti.« Vendar se Zavec zaveda, da je to del boksarskega posla in da se mora s tem sprijazniti.

Prav zaradi svojih navijačev mu je še hujše, vendar verjame, da ga bodo še naprej spodbujali. O koncu športne poti sicer ni govoril, povedal pa je, da se mora najprej pozdraviti, preden se odloči glede prihodnosti. »Vse, ki sem jih razočaral, prosim, da mi odpustijo.«

Deli s prijatelji