OKREPITEV

Za železarje tudi kapetan Razingar

Objavljeno 13. oktober 2012 22.51 | Posodobljeno 13. oktober 2012 22.51 | Piše: S. U., B. F.

HD mladi Jesenice so iz hokejskih veteranov sestavili člansko moštvo, ki bo tekmovalo v državnem prvenstvu.

Tomaž Razingar.

JESENICE – Ko se je že zdelo, da letos na Jesenicah ne bomo spremljali članskega hokeja, se je skoraj čez noč zgodil preobrat. Hokejski veterani so namreč pripravljeni odigrati kakšno sezono izključno zaradi športnega motiva, saj plačila v članski ekipi HD mladi Jesenice ne bodo prejeli. In tako bo novoustanovljena članska vrsta prvi trening opravila v nedeljo na Bledu, prvi nastop v državnem prvenstvu pa jo čaka že v petek, 19. oktobra, v Mariboru.

Spoštovanja vredna zasedba

Zasedbo trenutno sestavljajo vratar Gaber Glavič, branilci Uroš Vidmar, Borut Vukčevič, Dejan Varl, Senad Kovačević, Miha Rebolj, Boris Kunčič, Damir Ejup, napadalci Aleš Remar, Luka Rebolj, Miha Bremec, Milan Hafner, Miha Brus, Peter Rožič, Milan Zrnič, David Sefič, Grega Pihler, Žiga Kovačeč, Martin Potočnik, Andrej Židan, trenerja pa sta Bine Felc in Aleš Sodja.

Prihaja kapetan

Iz zanesljivih virov pa smo danes izvedeli, da bo za jeseniško vrsto zaigral tudi kapetan slovenske reprezentance Tomaž Razingar, in to brez plačila. Spomnimo, Tomaž je za slovensko reprezentanco nastopil na enajstih svetovnih prvenstvih, od tega šestih v elitni diviziji. Od leta 2009 je kapetan reprezentance.

 

Deli s prijatelji