PO PORAZU V ZDA

Trener Zavca poslal v penzijo, Slovenija ponosna na Dejana

Objavljeno 26. november 2015 18.11 | Posodobljeno 26. november 2015 18.32 | Piše: D. P.

»Sigurna sem, da si dal vse od sebe, ni treba, da ti je žal, ampak naslov ‘mister simpatikus‘ je pa tvoj ‘4ever‘.«

Dejan Zavec po porazu.

MIAMI – Dejan Zavec je doživel svoj četrti poraz v karieri, Kubanec Erislandy Lara Santoya ni imel milosti. Za nameček se je 39-letni slovenski boksar še poškodoval, skupila jo je desna rama. »Po videnem nimam veliko razlagati. Po vojni smo vsi generali. Imel sem še nekaj možnosti, a Lara je bil tokrat dominanten. Čestitam mu,« je po porazu na Floridi za Val 202 dejal Zavec.

Ni mu lahko

»Želel sem boksati po točkah, Laro pa pritegniti nase, ker je bila to moja edina možna boksarska strategija. Na distanci nisem imel možnosti. Težko mi je,« pa je na facebook zapisal dobro uro po koncu obračuna. Na ta zapis se je usul kup komentarjev.

Upam, da ne bo zdravstvenih posledic

»Dejan, s teboj smo vsi, ki ne moremo biti tam daleč, čez lužo. Nasprotnik je vedel, kje udariti. Za nas si še vedno prvi in edini, zato pogumno pridi domov,« je zapisala Silvestra. »

Boli ga v vratu, rama, dol v nogo. Bil je ob sapo, ni mogel nič dihati, nič govoriti. Upam, da ne bo zdravstvenih posledic! Slišala sem ga po radiu, je v slabem stanju ... Dejan, čim prej se sestavi in se dodobra pozdravi! Mi vseeno navijamo zate, naš car! Živel!« je dodala Marjanca.

Dejanov trener Dirk Dzemski je bil po porazu Dejana jasen – napočil je čas za upokojitev.

»Dejan, za nas si bil in boš  zmagovalec, Slovenija je s teboj, verjamem, da ti je težko, a vedi, da si človek na mestu in da smo lahko v vsakem trenutku ponosni nate. Upam, da so bolečine popustile in da ne gre za kakšno hujšo poškodbo, drži se in doma te z veseljem pričakujemo,« je poudarila Tanja.

Amerika mu ni sojena

»Sigurna sem, da si dal vse od sebe, ni treba, da ti je žal, ampak naslov 'mister simpatikus' je pa tvoj '4ever',«  je prepričana Vanda

»Brez sekiranja, mi smo s tabo, še posebej Štajerska. Pridi na Ptuj in gremo na kavico,« pa mu je sporočil Leon.

»Deki, drži se, poškodbe so sestavni del športa. Na žalost se mi zdi, da ti ni usojena Amerika,« meni Miha

Deli s prijatelji