NAGRADNA IGRA

Sodelujte in zadenite zalogo čipsa za EUROBASKET 2017!

Objavljeno: 15.07.2017 10:47Posodobljeno: 17.07.2017 08:15

Vaša zaloga prigrizkov za EUROBASKET 2017.

Še nekaj vročih poletnih tednov in tu bo EUROBASKET 2017. Ste kdaj povabili prijatelje in jim postregli s prigrizki, pa ste po tem, ko so odšli, ugotovili, da so za sabo pustili pravo razdejanje?
 
Zdaj jih lahko razvajate s prigrizkom, ki jih bo s svojo paleto osmih različnih okusov nedvomno osupnil, hkrati pa vaš odnos zaradi drobtin ne bo na preizkušnji. Težko si predstavljamo druženje brez čipsa, PRINGLES pa je to privedel na popolnoma novo raven. Embalaža čipsa PRINGLES je namreč primerna za odlaganje, obenem pa zagotovi tudi, da so vsi čipsi celi.
 
Predstavljamo vam PRINGLES – čips za več zabave in manj skrbi!
 
Povejte nam, s katerim okusom čipsa PRINGLES bi se najraje razvajali ob gledanju tekem EUROBASKET 2017!
Vsakdo, ki bo označil okus in napisal svoje podatke, bo sodeloval v žrebanju po koncu nagradne igre, ki bo trajala od 15. 7. do 15. 8. 2017. Med sodelujočimi bomo izžrebali 5 prejemnikov paketov po 20 pločevink čipsa (različni okusi). 
Žrebanje bo 21. 8. 2017. Imena nagrajencev bodo 22. 8. 2017 objavljena na spletni strani www.slovenskenovice.si/pringles, nagrade pa bodo prejeli po pošti v 10 dneh po objavi.
 
 

Nagradna igra Pringles

Označite, če se strinjate s pravili sodelovanja v nagradnem glasovanju. Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni in se strinjajo, da organizator nagradne igre Delo, d.o.o. ter sponzor Orbico d.o.o. posredovane osebne podatke uporabljata in shranjujeta skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Udeleženec dovoljuje, da Delo, d.o.o. ter Orbico d.o.o navedene osebne podatke obdelujeta v svojih zbirkah ter jih uporabljata za statistično obdelavo, segmentacijo kupcev, obdelavo preteklega nakupnega vedenja, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, obveščanje kupcev o morebitnih napakah na izdelkih, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, revij, vabil na dogodke organizatorja in partnerskih podjetij organizatorja ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter zbiranje naročil oziroma, da posredovane podatke uporabljata za neposredno trženje. Navedene osebne podatke lahko Delo, d.o.o. ter Orbico d.o.o., hranita in obdelujeta do pisnega preklica privolitve udeleženca. Na podlagi 73. člena ZVOP-1 lahko posameznik kadar koli zahteva popravek ali izbris podatkov, in sicer pisno na naslov: Delo d.o.o., Dunajska 5, Ljubljana ali na naslov Orbico d.o.o., Verovškova 72, 1000 Ljubljana. Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z ZVOP-1 in Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot). Podrobna pravila igre so dostopna tukaj.
PriponkaVelikost
Pravila in splošni pogoji nagradne igre170.13 KB

Predstavitvene informacije

Komentiranje članka v tem trenutku ni mogoče.