MALI OGOMET

SiOL POKAL ta vikend v Krškem, naslednji turnir v Novi Gorici

Objavljeno 11. april 2013 12.50 | Posodobljeno 11. april 2013 12.52 | Piše: R. T.

V soboto in nedeljo, 13. in 14 aprila, bo turnir pred Mercatorjem Krško na Cesti krških žrtev 132 a. Prijavite se za prihajajoče turnirje, naslednji (27. in 28. aprila) bo v Novi Gorici.

Na svojih monociklih sta fanta iz Športnega društva Monotheist izvajala trike, ki so jemali dih vsem obiskovalcem ob prizorišču.

Ta vikend bo potekal drugi v seriji regionalnih turnirjev v malem nogometu za SiOL POKAL. Tokrat bodo rekreativni igralci malega nogometa svoje znanje predstavili pred Mercatorjem v Krškem.

Tekmovalce na krškem turnirju čaka skupaj za več kot 1000 EUR denarnih nagrad ter materialne nagrade, člani zmagovalne ekipe pa bodo poleg pokala domov odnesli še vstopnico za ljubljanski finale v septembru, kjer se bodo potegovali za ogled finala UEFA Lige prvakov 2014 v Lizboni.

Turnirji predstavljajo nepozabno zabavo za vso družino. V soboto se bodo odvile kvalifikacijske tekme, nedelja pa bo določila zmagovalca. Za navijače so pripravljene številne zabavne aktivnosti in nagradne igre ob igrišču. Pridite in navijajte za svoje favorite ter ne zamudite edinstvene zabave.

Če se niste prijavili za turnir v Krškem, sodelujte na katerem izmed prihajajočih turnirjev. V Novi Gorici bo tekmovanje 27. in 28. aprila, v Kranju pa 11. in 12. maja. Prijave in vse informacije so na voljo na www.siolpokal.si, morebitna vprašanja lahko pošljete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Na prvem turnirju za SiOL POKAL je zmagala ekipa Plejo, ki se je tako uvrstila na finalni turnir, ki bo septembra v Ljubljani.

 

 

 

Deli s prijatelji