NBA

Prihajajo boljši časi za Zorana Dragića

Objavljeno 24. oktober 2014 10.26 | Posodobljeno 24. oktober 2014 10.26 | Piše: STA, D. P.

Doslej je nastopil le enkrat, potem pa je urejal dokumente za delo in bivanje v ZDA.

LJUBLJANA – Poškodbe so sestavni del športa. To na svoji koži okuša organizator igre pri moštvu Los Angeles Lakers Steve Nash. Nekdanji mentor Gorana Dragića bo zaradi hudih težav z bolečinami v križu prisiljen izpustiti začetek nove sezone v severnoameriški košarkarski ligi NBA. Vnovična vrnitev na parket je vprašljiva. Sreča je očitno obrnila hrbet Nashu, saj je pod velikim vprašajem zdaj celotna sezona.

19. sezona

»Zelo smo razočarani, v moštvu in vsi navijači, zlasti pa nam je žal Steva, ker se je v zadnjih dveh letih tako trudil, da bi telo spravil v red za naporen ritem tekem v ligi NBA. Vsi se zelo dobro zavedamo, kako si je zelo želel igrati, vendar pa forme nikakor ni mogel dvigniti na ustrezno raven. Steve je predvsem velik profesionalec in zelo smo mu hvaležni za ves njegov trud,« je dejal športni direktor kluba Mitch Kupchak. To bi bila sicer že 19. Nasheva sezona v ligi NBA, v kateri je začel igrati v vrstah Phoenixa, nato se je preselil k Dallas ter se pred prihodom k Jezernikom znova vrnil v Phoenix.

Spet Lakersi

Z Lakersi in Dragići pa je povezana tudi poškodba P. J. Warrna. Na tekmi med Jezerniki in Sonci si je poškodoval prst na roki in se mu obeta prisilni počitek. To pa je nova priložnost, da Zoran vnovič zaigra. Doslej je nastopil le 10. oktobra., potem pa je urejal dokumente za delo in bivanje v ZDA. Uvodno tekmo sezone bodo Sonca odigrala v noči nas četrtek, v goste jim prihajajo – Jezerniki.

Deli s prijatelji