REŠITEV

Po bankrotu v dres Celjanov

Objavljeno 28. februar 2014 17.56 | Posodobljeno 28. februar 2014 17.56 | Piše: STA, D. P.

V preteklih dneh je postalo jasno, da rokometni klub Dinamo Minsk ne bo nadaljeval sezone.

Uroš Bundalo s Koprčani po novi dve točki

CELJE – Rokometni klub Celje Pivovarna Laško se je z Borutom Mačkovškom, Davidom Miklavčičem in Urošem Bundalom dogovoril za sodelovanje do konca sezone 2013/14, potem ko je njihov prejšnji klub, beloruski prvak Dinamo Minsk, kjer je bil trener slovenski selektor Boris Denič, doživel bankrot.

Konec sezone

V preteklih dneh, ko je postalo jasno, da rokometni klub Dinamo Minsk ne bo nadaljeval sezone in je dal igralcem proste roke, se je celjski klub dogovoril za prihod treh reprezentantov, ki bodo celjski dres nosili do konca sezone, so sporočili iz klubskega vodstva.

Prave tekme za reprezentančno formo

Z igralci je klub hitro prišel do dogovora, tudi zanje je to izjemna rešitev, saj bi v nasprotnem primeru ostali brez kluba in brez igranja rokometa v tem delu sezone. Glede na to, da gre za slovenske reprezentante in da tudi reprezentanco čakajo pomembne preizkušnje v kvalifikacijah za nastop na svetovnem prvenstvu v Katarju, je to dobrodošla novica za reprezentanco, saj bodo igralci ves čas v pogonu in bodo pripravljeni pričakali kvalifikacijski tekmi z Madžarsko.

Deli s prijatelji