OGLASNO SPOROČILO

Orbico z donacijo igrač Fisher Price za otroke iz socialno ogroženih družin

Objavljeno 09. november 2015 11.20 | Posodobljeno 09. november 2015 11.24 | Piše: B. K.

Med 2. novembrom in 15. decembrom bo podjetje Orbico s svojo blagovno znamko Fisher Price navdušilo z dobrodelno akcijo.

Orbico z donacijo igrač Fisher Price za otroke iz socialno ogroženih družin.

Osredotočili se bodo na otroke iz socialno ogroženih družin, in tako od vsake prodane igrače namenili 1 EUR v dobrodelni sklad. V višini vseh zbranih sredstev pa bodo fundaciji Anina zvezdica poklonili Fisher Price igrače, ki so namenjene zgodnjemu učenju in zdravemu razvoju otroka.

V predprazničnem času počasi začenjamo razmišljati, kaj bi lahko podarili bližnjim in s čim bomo razveselili svoje otroke. Le-ti so v nestrpnem pričakovanju čarobnih mesecev še posebno vzhičeni. Žal pa vsi ljudje niso tako privilegirani in si prazničnega vzdušja za svojo družino ne morejo privoščiti. Zato bo podjetje Orbico s svojo blagovno znamko Fisher Price med 2. novembrom in 15. decembrom poskrbelo za dobrodelni projekt, kjer bomo Slovenci lahko ponovno dokazali, da smo družbeno odgovorni in solidarni. Od vsake prodane igrače bo namreč podjetje Orbico namenilo 1 EUR v dobrodelni sklad, v višini zbranih sredstev pa bo nato poklonilo igrače Fisher Price dobrodelni organizaciji Anina zvezdica. Da bodo prazniki še bolj čarobni, bodo paketu dodali tudi voščilnice.                                                                                         

Podjetje Orbico pa v dobrodelni akciji ne daruje katerihkoli igrač – podarili bodo didaktične igrače izredno visoke kakovosti, ki so namenjene zgodnjemu učenju in zdravemu razvoju otrok skozi igro. Prilagojene so različnim starostim in razvojnim stopnjam ter narejene tako, da spodbujajo točno določene potenciale in razvojne faze. Več, kot se otroci igrajo, več se tudi naučijo. »V podjetju Orbico se zavedamo pomembnosti dobrodelnega udejstvovanja, še posebno v prazničnem obdobju. Ker proizvajamo kakovostne razvojne igrače, menimo, da lahko pripomoremo k razvoju socialno ogroženih otrok in jim polepšamo otroštvoso povedali v podjetju Orbico.

S svojo dobrodelnostjo želi podjetje torej pripomoči k zdravemu razvoju otrok in poskrbeti za brezskrbne praznike. Fundacija Anina zvezdica je pomagala tisočim družinam po Sloveniji. Z dobrim delom je Ana Lukner navdušila številne Slovenke in Slovence, uspešno pa zasleduje tudi trajnostno dobrodelnost. »Zadovoljni smo, da lahko sodelujemo z izjemno fundacijo, kot je Anina zvezdica. To je projekt z vizijo, v katerega verjamemo in ga podpiramo. Z njihovo pomočjo smo podobno akcijo izvedli že letos v maju in juniju, odziv pa je bil enkraten! Zato verjamemo, da bomo Slovenci ponovno stopili skupaj in pokazali, da nam za ljudi, ki živijo v pomanjkanju, ni vseeno,« so povedali v podjetju Orbico.

Nad sodelovanjem je navdušena tudi Ana Lukner, ustanoviteljica fundacije Anina zvezdica: »Zelo sem vesela, da se je podjetje Orbico ponovno odločilo za ta projekt, saj bi vsi otroci morali imeti možnost doživljanja prazničnega čara teh zimskih mesecev. Igra je lahko tudi poučna, zato želimo z igračami blagovne znamke Fisher Price poskrbeti za trdne temelje socialno ogroženih otrok. Na tem mestu vabim vse Slovenke in Slovence, naj se dobrodelne akcije udeležijo, saj bodo s svojim nakupom lahko osrečili večje število otrok, in ne le tistega, ki mu je kupljena igrača namenjena.«

Deli s prijatelji