SiOL POKAL

Novomeščane bo ta vikend zajela malonogometna evforija

Objavljeno 07. junij 2013 20.16 | Posodobljeno 07. junij 2013 20.18 | Piše: Ma. F.

SiOL POKAL v Novem mestu s Sašem Udovičem, podmladkom NK Krka in z Daisy girls.

Utrinek s SiOL POKAL-a v Velenju.

LJUBLJANA – Ta konec tedna, 8. in 9. junija, se bodo na SiOL pokalu pred Mercator centrom Novo mesto Bršljin odvile tekme ekip ljubiteljev malega nogometa iz vašega kraja in okolice. V nedeljo se bodo v revijalni tekmi pomerili najmlajši, nogometaši NK Krka, navijače pa bodo navdušili tudi nogometna legenda in ambasador projekta, Sašo Udovič, ter Daisy girls, uradna plesno-navijaška skupina KK Krka.

V nedeljo se bo ob 12. uri pomeril podmladek NK Krka. Nogometni klub sodi med novomeške klube z najdaljšo tradicijo, saj obstaja že od 1922. Danes v njem trenira 160 otrok, v sklopu Otroške nogometne šole pa še dodatnih 150. Vse selekcije NK Krka tekmujejo v najvišjih ligah pod okriljem Nogometne zveze Slovenije. Za podmladek, ki se bo na SiOL POKAL-u pomeril v revijalni tekmi, bo navijal tudi predstavnik zlate generacije slovenskega nogometa, športni direktor NK Krka in ambasador projekta SiOL POKAL Sašo Udovič.

Tekme bo popestrila plesno-navijaška skupina

Sobotne in nedeljske odmore med tekmami bo popestrila plesno-navijaška skupina Daisy girls, na Dolenjskem že dodobra uveljavljena zasedba osmerice mladih, energičnih deklet iz Novega mesta in okolice, ki popestrijo mnoge športno-zabavne prireditve. Dekleta so uradna plesna skupina KK Krka, njihovi nastopi pa vsebujejo elemente cheer plesa, latina, jazz plesa, aerobike, včasih tudi gimnastike in hip hopa.  Skupina deluje že šest let, pod okriljem Športnega društva SANI Novo mesto, pod vodstvom Sabine Gosenca in pomočnice trenerke Mateje Alibabič.

8. in 9. junija ne zamudite edinstvene malonogometne zabave z lepimi nagradami pred Mercator centrom Novo mesto Bršljin. V soboto lahko turnir obiščete med 9. in 19. uro, v nedeljo pa se tekmovanje začne ob 9. uri in zaključi z revijalno tekmo podmladka in finalom turnirja ob 12. uri. Z udeležbo na turnirju boste skupaj s tekmovalci podprli družbeno odgovorno noto projekta. Telekom Slovenije bo namreč v sodelovanju z Nogometno zvezo Slovenije dečkom in deklicam iz socialno ogroženih družin, tudi iz vašega kraja, omogočil nepozabne poletne nogometne počitnice v Kranjski Gori.

Ljubitelji malega nogometa, pozor. Še do 5. junija  do polnoči imate čas, da svojo ekipo prijavite na novomeški SiOL POKAL na www.siolpokal.si in se potegujete za bogate nagrade v skupni vrednosti več kot 1000 evrov. Zmagovalna ekipa se bo na septembrskem finalu v Ljubljani potegovala še za glavno nagrado: ogled UEFA Lige prvakov 2014 v Lizboni.

Deli s prijatelji