PO UMAGU

Na facebooku napad na Kavčiča, ker naj bi namestil izid?

Objavljeno 12. julij 2012 11.23 | Posodobljeno 12. julij 2012 10.43 | Piše: D. P.

»Samo da veš, da si navadni izmeček, Blaž. Uničil si mi ogromno denarja s to tvojo potezo.«

Blaž Kavčič v naslednjem tednu ne bo igral, saj se bo v Melbournu pripravljal na prvi grand slam sezone, ki se začne 17. januarja.

UMAG – »Ne morem verjeti, da si tako očitno prodal tole danes ... Preveč očitno je to bilo, veš!« ali pa »SRAMOTA!! Upam, da te vržejo iz ATP! Blaž Kavčič slovenski Nikolaj Davidenko,« sta le dve izjavi ogorčenih teniških navdušencev po porazu Blaža Kavčiča v osmini finala v Umagu.

Odesnik se je vrnil

Slovenski tenisač je imel v tretjem nizu proti Američanu Waynu Odesniku prednost 5 : 1, serviral je za zmago. Potem pa je uspelo tekmecu Kavčiča ujeti in ga celo premagati. Slovenski teniški igralec se je tako poslovil od turnirja, Američan pa se je veselil preboja v četrtfinale.

Brez olimpijskih iger?

Na Kavčičevem facebooku se je kar nekaj teniških navdušencev pridušalo, da so ravno zaradi tega poraza ostali brez zajetnega kupčka evrov. »Samo da veš, da si navadni izmeček, Blaž. Uničil si mi ogromno denarja s to tvojo potezo. Upam, da se ti bo to maščevalo v prihodnosti! Hvala ti za to, kar si – navadna baraba!!«

Eden od njih je izgubil 200 evrov, nekateri pa Kavčiča celo pozivajo, naj se odpove nastopu na olimpijskih igrah.

Odesnik 130. na svetu

Odesnik je star 26 let, na listi ATP zaseda 130. mesto. Rodil se je v Republiki Južni Afriki, potem pa se je družina preselila v ZDA. Aprila 2009 je bil 77. igralec sveta, kar je do zdaj njegova najvišja uvrstitev.

Poklicali smo tudi Blaža, a je njegov telefon nekaj pred deveto zjutraj zvonil v prazno.

Deli s prijatelji