RES JE

Mourinheva zgodba v Madridu je končana

Objavljeno 03. december 2012 12.33 | Posodobljeno 03. december 2012 12.33 | Piše: T. L., STA

Pri Realu ostaja le še do konca sezone, poroča španski športni dnevnik Marca.

Jose Mourinho.

MADRID – Portugalski nogometni strokovnjak Jose Mourinho v naslednji sezoni ne bo več trener španskega prvoligaša Reala iz Madrida, danes poroča španski športni dnevnik Marca. Vodstvo kraljevega kluba in Mourinho sta se dogovorila, da junija 2013 (ob koncu sezone) končata sodelovanje. Tako predsednik Reala Florentino Perez kot Mourinho sta enotna, da Portugalec na stadionu Santiaga Bernabeua po 30. juniju 2013 ne bo več sodeloval z ekipo.

Perez: Mourinho dela samomor

Perez je ob tem dejal, da po njegovem Mourinho s svojimi zadnjimi odločitvami in izjavami v tej sezoni španskega prvenstva in v evropskem tekmovanju dela samomor; tako v primeru Sergia Ramosa, besedne vojne s trenerjem druge ekipe Josejem Torilom, nazadnje pa se je spustil v spor z gledalci na madridskem stadionu.

Pogajanja, kako zaključiti zgodbo, še potekajo

Perez je poudaril, da pričakuje, da se bosta Mourinho in Real ob koncu sezone razšla prijateljsko in da bosta dobre odnose skušala zadržati do konca sezone, saj je po njegovem Real še vedno v igri za svoj 10. evropski naslov.

Trener in kraljevi klub se bosta o tem, pod kakšnimi pogoji bosta konec junija končala sodelovanje, še pogajala, toda dejstvo je: Mourinheva zgodba v Madridu je končana.
 

Deli s prijatelji