PRI KONJENICI

Love ostaja pri Clevelandu za 110 milijonov dolarjev

Objavljeno 02. julij 2015 14.17 | Posodobljeno 02. julij 2015 14.18 | Piše: STA, S. U.

Priznal je, da je veliko vlogo pri njegovi odločitvi odigral tudi prvi zvezdnik kluba LeBron James.

CLEVELAND – Kevin Love je sporočil, da ostaja košarkar moštva Cleveland Cavaliers. Love se je dogovoril za petletno pogodbo, ki mu bo prinesla 110 milijonov ameriških dolarjev, poroča ameriški spletni športni portal ESPN.

»Ostajam v Clevelandu. Po prvi tekmi finala me je res zadelo. Sedel sem ob igrišču in si nikoli nisem želel bolj igrati kot takrat. Sanjal sem o igranju v finalu lige NBA, želel sem si pomagati fantom. Ne bi mogel biti ponosnejši, ko so na igrišču puščali kri, znoj in solze,« je za spletno stran The Players Tribune zapisal Love. »Cleveland je mesto zame. Imamo nedokončane posle, zdaj je čas, da se vrnemo k delu.«

Love je sicer že med sezono večkrat poudaril, da želi ostati v Clevelandu dlje časa. Priznal je, da je veliko vlogo pri njegovi odločitvi odigral tudi prvi zvezdnik kluba LeBron James.

Dogovoril se je tudi Dragić

Še en večmilijonski posel so sklenili v moštvu New Orleansa. Pelikani so se dogovorili s Turkom Omerjem Asikom za petletno pogodbo, ki mu bo prinesla 60 milijonov dolarjev. Že v sredo se je za nadaljevanje kariere v Miamiju dogovoril tudi slovenski zvezdnik Goran Dragić, ki bo v petih letih prejel 90 milijonov dolarjev.

Deli s prijatelji