NOVA AFERA

Karabatić tokrat v pretepaškem incidentu

Objavljeno 24. december 2012 18.33 | Posodobljeno 24. december 2012 18.33 | Piše: T. L.

V nedeljo se je stepel s predsednikom kluba Montpellier.

Nikola Karabatić.

PARIZ – Po aferi zaradi stav se je rokometaš Nikola Karabatić (28) zapletel v nov incident: po poročanju francoskega časnika L'Equipe se je rokometaš v nedeljo stepel s predsednikom kluba Montpellier. »Želijo, da klub zapustim, jaz pa želim, da mi to pojasnijo,« je pred dnevi povedal rokometaš. In v nedeljo je prišel na pogovor, v katerem pa je predsednik kluba  Rémy Levy očitno potegnil krajši konec.

Jedro spora med igralcem in klubom je odškodnina, ki jo želi klub zaslužiti z odhodom enega od najboljših igralcev. Karabatić namreč želi oditi brezplačno, medtem ko v klubu ne želijo, da bi odšel »kar tako«, saj Karabatića s klubom veže še triinpolletna pogodba. 

Kam naprej?

»Ne vem, ali želi oditi, ampak brezplačno ne bo odšel,« je o zapletu dejal predsednik Levy. Če Karabatić odide, je klubov, ki bi igralca sprejeli v svoje vrste, na pretek, njegove težave z zakonom pa jih niti najmanj ne zanimajo. V igri so seveda le najboljši klubi: Paris, Barcelona, Kiel, Veszprem, Kielce, poroča portal 24sata.hr.

Novembra je Montpellier že zapustil Luka Karabatić, mlajši od bratov Karabatić, ki je našel svoje mesto v Pays-d'Aix.

Deli s prijatelji