PO ŽREBU

Evroliga vnovič brez slovenskega kluba

Objavljeno 10. julij 2014 17.01 | Posodobljeno 10. julij 2014 17.01 | Piše: D. P., STA

V skupini C, kjer igrata Barcelona in Fenerbahče, so še Panathinaikos, Emporio Armani, Bayern München in Turow Zgorzelec.

Boštjan in Anka sta se razveselila hčerkice Ajde.

BARCELONA – V Barceloni so opravili žreb skupin košarkarske evrolige, v katerem pa ni bilo slovenske ekipe. Branilec naslova Maccabi iz Tel Aviva bo igral v skupini B, kjer je tudi CSKA iz Moskve. Španska Barcelona, klub Erazma Lorbka in Boštjana Nachbarja, bo nastopila v skupini C, v družbi Fenerbahčeja Gašperja Vidmarja.

V skupini A bo za Nižni Novgorod igral Primož Brezec, ruski predstavnik pa se bo meril z Real Madridom, Anadolu Efesom, Žalgirisom, Dinamo Sassarijem in s kvalifikantom.

V skupini B, kjer so CSKA iz Moskve, Maccabi, Alba Berlin, Cedevita, Limoges in Unicaja Malaga, bo slovenske barve branil Zoran Dragić, ki igra za španskega predstavnika.

V skupini C, kjer igrata Barcelona in Fenerbahče, so še Panathinaikos, Emporio Armani, Bayern München in Turow Zgorzelec.

V skupini D so Olympiacos, Valencia, Laboral Kutxa, Galatasaray, Crvena zvezda in Neptunas Klaipeda, za srbski klub bo igral Jaka Blažič.

V drugi del tekmovanja se uvrstijo najboljše štiri ekipe iz vsake skupine.

– skupina A: Real Madrid, Anadolu Efes, Žalgiris, Nižni Novgorod, Dinamo Sassari, kvalifikant
– skupina B: CSKA Moskva, Maccabi Tel Aviv, Unicaja Malaga, Alba Berlin, Cedevita, Limoges
– skupina C: Barcelona, Panathinaikos, Fenerbahče, Emporio Armani, Bayern München, Turow   Zgorzelec
– skupina D: Olympiacos, Valencia, Laboral Kutxa, Galatasaray, Crvena zvezda, Neptunas Klaipeda

Deli s prijatelji