SPREMEMBE

Dragić se je opravičil, Zmajev ogenj bo zdaj bruhal v Miamiju

Objavljeno 20. februar 2015 11.00 | Posodobljeno 20. februar 2015 10.21 | Piše: T. L.

Goran Dragić se je poslovil od Phoenixa in pozdravil novo ekipo.

NEW YORK – Zdaj je že jasno, da bo Goran Dragić kariero nadaljeval v Miamiju, kamor odhaja tudi njegov mlajši brat Zoran. Na Floridi si bosta tako brata Dragić ustvarila novi dom. Na igrišču bo Goran nosil številko 7, Zoran pa 12. Pri prestopu Dragića je bil predsednik Miamija Pat Riley, ki je priznal, da so storili vse, da bi ga zvabili v svoje vrste. In da ima zdaj Miami v prvenstvu boljše možnost.

Kako hitro se vrtijo dogodki v NBA, pa kaže podatek, da je na spletni strani kluba Goran Dragić že fotografiran v majici moštva Miami Heat, mogoče pa je tudi naročiti plakate z Goranovo podobo.

Najverjetneje bo Goran že danes sedel na klopi Miamija, ki se bo v New Yorku pomeril z domačo ekipo. Uroš Okoren, njegov tiskovni predstavnik, nam je ob tem povedal, da o tem še nima potrditve. Zanimalo nas je tudi, kaj o odhodu iz Phoenixa meni Zoran, in po Okornovih besedah je tudi on s tem zadovoljen. 

Opravičilo za ostre besede in zahvala vsem

Kljub nekaterim ostrim besedam, ki jih je imel Goran na račun kluba, pa je želel pred odhodom zgladiti odnose. Tako se je na twitterju zahvalil navijačem, soigralcem in prijateljem v Phoenixu, kjer si je ustvaril drugi dom. Prijazne besede je našel tudi za nekdanje delodajalce in zapisal, da upa, da vsi vedo, da z dejanji in izjavami ni želel nikogar prizadeti ali skušal zmanjšati doseženih uspehov. Nadaljeval je, da so njegove besede zvenele ostreje, kot je nameraval, vendar pa je čutil, da je čas, da si kot košarkar, ki želi le pomagati svoji ekipi, najde primernejše mesto. Pravi, da je ponosen na čas, ki ga je preživel v Phoenixu.

Novi zapis na twitterju pa je že namenjen pogledu v prihodnost in novi ekipi: »Zdaj prihajam v Miami, navdušen sem, da bom ponesel Zmajev ogenj v Miami!«

Deli s prijatelji