OKREVA

Đoković pokazal poškodovani gleženj

Objavljeno 10. april 2013 13.29 | Posodobljeno 10. april 2013 13.29 | Piše: D. P., STA

»S svojo ekipo bom naredil vse, da bom čim prej okreval in da bom pripravljen za naslednje turnirje. Hvala vsem, ki držite pesti zame in mi izražate besede podpore.«

Srbski teniški as se vrača po poškodbi.

BEOGRAD – Prvi igralec sveta Srb Novak Đoković si je minuli konec tedna v Boiseju v dvoboju Davisovega pokala proti ZDA poškodoval gleženj. Toda Srb je optimističen, saj je torkov pregled z magnetno resonanco pokazal, da poškodba ni hujša, tako da bo predvidoma igral že prihodnji teden v Monte Carlu.

Optimist pred nadaljevanjem

»Potem ko sem videl rezultate preiskav, sem lahko res optimističen. S svojo ekipo bom naredil vse, da bom čim prej okreval in da bom pripravljen za naslednje turnirje. Hvala vsem, ki držite pesti zame in mi izražate besede podpore,« je številka 1 moškega tenisa zapisal na svojem facebooku.

Dvakrat izgubil

Đoković si je na nedeljskem dvoboju proti Samu Querreyju (dobil ga je s 3 : 1 za skupno zmago Srbije prav tako s 3 : 1) zvil desni gleženj, pregled pa je pokazal, da tkivo ni poškodovano. V Monte Carlu je doslej dvakrat igral v finalu, leta 2009 in 2012, obakrat pa izgubil proti Špancu Rafaelu Nadalu. Ta bo prihodnji teden v Monte Carlu lovil že deveto zaporedno zmago.

Deli s prijatelji