MENJAVE

Bojan Cizej prevzema celjski rokomet

Objavljeno 21. oktober 2013 23.55 | Posodobljeno 22. oktober 2013 10.07 | Piše: K. K.

Na predlog dosedanjega predsednika kluba Dušan Zorka so združili funkciji predsednika in predsednika upravnega odbora kluba.

Bojan Cizej prevzema združeni funkciji predsednika in predsednika upravnega odbora Rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško.

CELJE – Redni zbor članov Rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško je nocoj odločil, da se združita funkciji predsednika kluba in predsednika upravnega odbora. Ta sprememba statuta se je zgodila na predlog dosedanjega predsednika kluba Dušana Zorka, združeno funkcijo bo opravljal Bojan Cizej, ki je bil do zdaj predsednik upravnega odbora.

Zorko odstopil

Člani so se seznanili z odstopno izjavo in s predlogom dosedanjega predsednika Rokometnega kluba (RK) Celje Pivovarna Laško Zorka, da se združita funkciji predsednika kluba in predsednika upravnega odbora. Na Zorkov predlog je zbor članov na združeno funkcijo potrdil dosedanjega predsednika upravnega odbora Bojana Cizeja. Ta združeno vlogo opravlja od danes naprej. Do predloga oziroma spremembe je prišlo zaradi dejstva, da bo operativno vodenje kluba tako boljše, saj dosedanji predsednik kluba zaradi številnih obveznosti predsednika uprave v Skupini Laško ni imel dovolj časa za predsedovanje RK Celje Pivovarna Laško. Zorko sicer ostaja v klubu kot član upravnega odbora.

Cizej pozna klub

Iz kluba so sporočili še, da tudi Cizej prihaja iz vrst generalnega sponzorja kluba, Skupine Laško. Kot predsednik upravnega odbora je sodeloval pri vseh odločitvah kluba, zato pozna delovanje kluba in naloge, ki jih združena funkcija prinaša, ter zagotavlja kontinuiteto dosedanjega dobrega dela.   

Poleg združitve omenjenih funkcij je zbor članov sprejel nekaj popravkov statuta kluba, med drugim tudi o sestavi upravnega odbora, ki se lahko s sedanjih 11 članov poveča na maksimalno 15 članov, nove člane pa lahko na predlog predsednika kluba potrdi upravni odbor.

Deli s prijatelji